January 30, 2013

Lisää väriä!

Joku teistä on ehkä kokenut samoja fiiliksiä kun välillä tuntuu siltä, että ympärillä on liian mustavalkoista. Joku aika sitten koin sellaisen vaiheen ja väriä piti saada lisää seinään (vielä on haaveissa käsitellä musta senkki uudelleen). Löysinkin kätköistäni kortteja, joissa kuvataan esineitä eri puolilta maailmaa. Venetsian joenvarsi-divarista ostettu Victor Vasarelyn teosta esittävä juliste pääsi myös kokoelmaan, ettei nyt ihan liian värikkääksi ryhdytty ;)  Ps. Kuten voit huomata, olen keräillyt erilaisia kynttilänjalkoja silloin kun on sattunut sopiva kohdalle. Suurin osa kirppareilta, pari lahjaksi saatua. Puiset tuli suihkautettua mustiksi muutama vuosi sitten. / I have had a season to put more colour to our living room (with the blackandwhite). I found nice cards from my drawer and Victor Vasarely poster fitted with them. Ps. I have collected some candlesticks as you can notice. Most of them from flea market.


2 comments:

  1. Oi, mielenkiintoista millaiseksi oot suunnitellut mustan senkin päivittää... Mullekin tulee ainakin keväisin värinkaipuu :)

    ReplyDelete
  2. joo, se on vielä kaukainen projekti kun ei aikaa vastaan voi kamppailla ;) tää mun värikaipuu tuli jo viime vuoden puolella...olisko ollut aikainen kevät? tai sitten ehkäpä vaan liian monta isoa mustaa elementtiä...

    ReplyDelete